Thursday, 8 December 2011

Segmen Jom Blogwalking Sama2!

Salam semua!!haloooha!!Lama tak update blog baru ni!

Asyik sibuk dengan blog deyawanny tu ...

So kali ni nak wat segmen.Kenapa buat kat blog ni?Kenapa tak buat di blog deyawanny?

Sebab blog tu sekarang ada conteslah!

syarat dia korang kena jawab benda ni dalam post korang nanti.Pastuwanny akn listkan peserta dan  Korang pun BWlah tengok jawapan diorang!
tak perlu like apa2..vote apa2..just jawab jerr

*kalau  boleh fololah blog ni senang nak update slalu*
*letak tajuk*
*segmen blogwalking Sama2*
*kalau sudi letak banner wanny yg di sidebar tu dlam blog korang*

1.Nama penuh serta nama manja

2.Umur berapa?

3.Sekolah/study/kerja kat mana?

4.Kenangan manis macam gula-gula?

5.Kenangan pahit cam peria?

6.Apa ucapan korang kat waanny yg akn ambik result pmr 25 disember ni?

Dah jawab semua ni?Haantarkan link post tu kat komen di bawah ni ye~Wanny akn blogwalkng tengok jawapan korang dan follow!

Hadiah?huhu..satgi kalau takbagi merajuk pulak..Okeylah nak bagi sikit

2 tiket ke taman tema terbesar di malaysia
3 orang akan dapat rm5

Cukuplah tu..bajet lari kut!

2 comments:

Zulaikha Amielia said...

Wany, nak tanya ni sape pemenang Contest Sesimple Wanny? Im Ika eh http://diarybudakbercinta.blogspot.com/ follow blog Ika sekali

Wanny said...

dik,,dh lama...dah delete dah pun post tu..akk cdgkan nnt adik kenalah slalu jguk blog yg adik join contest tu..bru tak trlepas ye..